13Ο Πνευματικό Συνέδριο

ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ

 

Αγαπητοί αδελφοί,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη μεγάλη σας ανταπόκριση στο ερώτημα που θέσαμε για τη τοποθεσία του επόμενου Πνευματικού Συνεδρίου της ΕΑΕΠ. 

Η μεγάλη πλειοψηφία των αδελφών απάντησε ότι θα ήθελε να επιστρέψει το Πν. Συνέδριο στη Λ. Πλαστήρα και κατά συνέπεια προχωρήσαμε σε συμφωνία με τα ξενοδοχεία «Ναϊάδες» & «Νεβρός» για να μας φιλοξενήσουν φέτος από κοινού!

Με σκοπό να προγραμματίσετε εγκαίρως την καλοκαιρινή σας άδεια σας ενημερώνουμε ότι η Α’ περίοδος θα λάβει χώρα από τις 4 έως τις 10 Αυγούστου και η Β’ περίοδος από τις 11 έως τις 16 Αυγούστου.

Οι αιτήσεις συμμετοχής στο συνέδριο θα ξεκινήσουν τη Κυριακή στις 5 Μαΐου και θα γίνουν ηλεκτρονικά μέσα από αυτή τη σελίδα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο θα λάβετε μέσω email στα τέλη του επόμενου μήνα. Σας παρακαλούμε προωθήστε αυτή την ενημέρωση σε όποιον πιστεύεται ότι μπορεί να ενδιαφέρεται ή στείλτε μας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για να σας προσθέσουμε στη mailing list. 

Σας ευχαριστούμε θερμά για την αγάπη σας!

Ο Θεός να ευλογήσει και φέτος το συνέδριο μας!

 

 

Ήταν άνοιξη του 2007 όταν σε μια αδελφική συζήτηση ο Κύριος έβαλε στις καρδιές των αδελφών Αλέκου Καραγιάννη, Δημήτρη Κοτσώνη και Χάρη Καραγιάννη να προτείνουν στους αδερφούς της εκκλησίας του Παγκρατίου να κάνουμε όλοι μαζί τις καλοκαιρινές μας διακοπές, συνδυάζοντας τη ξεκούραση με τη πνευματική κοινωνία.
Αυτό άρεσε πρώτα στον Κύριο και μετά στους υπόλοιπους αδερφούς και έτσι ο αδ. Δημήτρης Κοτσώνης ανέλαβε να βρει έναν κατάλληλο χώρο να διοργανώσει την εκδήλωση αυτή. Αποφασίσαμε να αποφύγουμε τη θάλασσα και τη κοσμοσυρροή και να πάμε όλοι μαζί σε ένα ήσυχο μέρος κάποιου βουνού της πατρίδας μας.  Και κάπως έτσι ξεκίνησε το Πρώτο Πνευματικό Συνέδριο...

Δείτε Περισσότερα

Ιδού, τι καλόν και τι τερπνόν, να συγκατοικώσιν εν ομονοία αδελφοί.
(Ψαλμός 113:01)