Το συνέδριο παίρνει πλέον την τελική του μορφή σαν Πνευματικό συνέδριο ΕΑΕΠ όλης της Ελλάδας με 2 περιόδους (εβδομάδες) και υπεύθυνους τους αδελφούς Σπύρο Φέγγο και Κώστα Κονδύλη.

Η οργανωτική ομάδα που συστάθηκε αποφάσισε να διοργανώσει και δεύτερη περίοδο με σκοπό να καλύψει την αυξημένη ζήτηση συμμετοχής και να διατηρήσει τις συνθήκες διεξαγωγής του συνεδρίου σε υψηλό επίπεδο.

Η θέληση όμως των αδελφών να συμμετάσχουν στο συνέδριο ήταν για μια ακόμα φορά ακόμη μεγαλύτερη με αποτέλεσμα να καλυφθούν όχι μόνο τα δωμάτια του συνεδριακού ξενοδοχείου, αλλά και των δύο επιπλέον ξενώνων που είχαν εξασφαλιστεί από τους διοργανωτές. Οι αδερφοί που δεν πρόλαβαν να κρατήσουν δωμάτιο αναγκάστηκαν να νοικιάσουν σε κοντινούς ξενώνες και να συμμετέχουν ως επισκέπτες αυξάνοντας τον αριθμό των συμμετεχόντων σε 450 από περίπου 45 εκκλησίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Συνέπεια της αύξησης του αριθμού των περιόδων και των συμμετοχών ήταν οι ανάγκες υπηρεσίας για την ομαλή διεξαγωγή του συνεδρίου να αυξηθούν σημαντικά. Ευχαριστούμε το Θεό που έβαλε στη καρδιά πολλών αδερφών με εμπειρία συμμετοχής στο συνέδριο να προσφέρουν εθελοντικά, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, καλύπτοντας με επιτυχία τις ανάγκες αυτές. Η Α΄ καθολική επιστολή του απόστολου Ιωάννη ήταν το θέμα που συζητήθηκε και οικοδόμησε τις καρδιές των αδελφών.

  • 7-01
  • IMG_0895
  • IMG_1257
  • IMG_1279

Ιδού, τι καλόν και τι τερπνόν, να συγκατοικώσιν εν ομονοία αδελφοί.
(Ψαλμός 113:01)