Η μεταφορά σε κάθε συνάθροιση της Ελλάδας της εμπειρίας του Πνευματικού Συνεδρίου μας έφερε  μπροστά στη ευχάριστη αλλά συνάμα δύσκολη θέση να διαχειριστούμε ένα πολύ μεγάλο αριθμό αιτήσεων.

Μέσα σε περίπου ½ ώρα περισσότεροι από 880 αδελφοί υποβάλανε ηλεκτρονικά αίτηση για συμμετοχή στο 10ο Πνευματικό Συνέδριο! Η αναπάντεχη αυτή αύξηση ξάφνιασε τους οργανωτές με αποτέλεσμα να εξετάσουμε εναλλακτικές λύσεις ώστε, αν ήταν δυνατόν,  να μη δυσαρεστηθεί κανείς αδελφός, και να μπορέσουν όλοι τελικά να λάβουν μέρος. Παρά το μεγάλο όγκο δουλειάς αποφασίσαμε τελικά να διοργανώσουμε και μια τρίτη περίοδο (εβδομάδα) στο ίδιο χώρο.
Με τη ακούραστη δουλειά των οργανωτών, την εθελοντική προσφορά των συμμετεχόντων και τη χάρη του Θεού να μας καλύπτει καταφέραμε τελικά να φέρουμε σε πέρας με επιτυχία ένα συνέδριο με συμμετοχή 920 αδελφών από περισσότερες από 70 εκκλησίες της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού! Το θέμα του συνεδρίου ήταν «Μετά φόβου και τρόμου εργάζεσθε την εαυτών σωτηρίαν» (Φιλιππισίους β:12) και οι εντυπώσεις των συνέδρων αποτυπώθηκαν για μια ακόμα χρονιά εξαιρετικές. Τέλος είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι από το ξεκίνημα και μέχρι σήμερα το Πνευματικό Συνέδριο της ΕΑΕΠ στηρίζεται στην εθελοντική εργασία, καθώς άπαντες, όχι μόνο οι συμμετέχοντες αλλά και οι οργανωτές, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Ευχαριστούμε πολύ τον Κύριο μας Ιησού Χριστό για τη μεγάλη ευλογία που μας χάρισε. Σε αυτόν ανήκει όλη η δόξα για το συνέδριο!

  • 10-1
  • 10-2
  • 10-3
  • banner

Ιδού, τι καλόν και τι τερπνόν, να συγκατοικώσιν εν ομονοία αδελφοί.
(Ψαλμός 113:01)